Företaget

FÖRETAGET

 

 

Företaget finns i Näsviken, strax utanför Hudiksvall, och startades 1998 av mig Dan Marsch.

 

Jag är utbildad massör och har även varit längdskidåkare i landslaget där jag fick god utbildning om kroppen och dess funktioner.

 

Massage och Fotteknik är den största delen av verksamheten men jag bedriver även Skid- & Vallaservice under Vasaloppsveckan. 

 

 

Massage

 

Var aktiv i vardagen och tänk förebyggande, det kan förhindra problem senare i livet. Jag finns till hands för att ge stöd och råd på vägen till ett hälsosammare liv.

 

Jag erbjuder massage till både privatpersoner och företag. Jag har egna lokaler för behandlingar men  jobbar också på plats hos företag.

 

 

Fotteknik

 

Har du problem med dina fötter, ben, knän, höfter eller nacke? Jag erbjuder personliga skoinlägg.

 

Ett par biokemaniskt balanserade skoinlägg, gjorda efter gipsavgjutning, fotografering och undersökning som underlag för korrigering.

 

På detta sätt kan man rehabilitera överbelastningsskador på bl a fötter, knän, höft och rygg.

 

 

Marsch Training

 

Vi anordnar skidkurser allt ifrån privat till större grupper/företag, kontakta oss gärna för mer info, Dan Marsch 070 650 23 23.

 

*Klassiskt, Skate, Stakning

*Rullskidor teknik

*Träningsplanering

*Träningar inom skidor, löpning styrka med mera, privat eller större grupper.

 

 

Skid- & Vallaservice

 

Dan Marsch Skid- och Vallaservice har under många år varit en av dem mest anlitade vallastationerna under Vasaloppsveckan, särskilt av skidåkare med höga krav på kvalitet och service. 

 

Att preparera skidor för Vasaloppet och de övriga loppen under Vasaloppsveckan kräver särskilda kunskaper och gedigen erfarenhet av de speciella och skiftande snö- och spårförhållandena mellan Sälen och Mora. Vi har vallat Jörgen Brinks skidor till alla tre segrarna i Vasaloppet 2010, 2011 & 2012. 

 

Du är också varmt välkommen att boka din vallning och skidpreparering hos Dan Marsch Vallaservice i Mora under Vasaloppsveckan!

 

 

Vallastationen i Mora finns vid Siljans Glasmästeri – på väg in till Mora är det skyltat till vallastationen så det är lätt att hitta.

 

Adress till vallastationen: Älvgatan 58, 792 32 MORA

Dan Marsch Massage & Fotteknik, Skid & Vallaservice AB

 

Forskvarnsvägen 16

824 34 Hudiksvall

 

 

info@danmarsch.com

070 650 23 23

 

Vilkor & Info